Skip to main content

Kéthelyiek a Budapesti Országos Sakk Diákolimpián

Írta: Horváth József
Megjelent: 2024. május 05. Vasárnap, 20:14

2017

Négyen jutottak ki Kéthelyről az Országos Diákolimpiára. Weihrauch Aurelia három ponttal a 40 helyen fejezte be a versenyt, neki még van mit gyakorolnia a jó helyezésért.

 

 

Takács Dominik 10.-helyezése nem rossz, de ha az utolsó fordulóban érvényesíti a megnyitásban szerzett előnyét akkor bronzérmet nyert volna.

Császár testvérek tavaly érmes helyen végeztek igy idén is nem titkolt tervük volt ezt megismételni. Császár Anett mindjárt a tavaly előtti bajnokkal játszotta az első partiját.

Győzelmével lépéselőnybe került a konkurenciával szemben. A hatodik győzelmével már behozhatatlan előnyre tett szert és bajnokként hozta az utolsó pontot is. 100 %teljesítményével 1,5 pont előnyel lett Magyarország Sakk Diákolimpia Bajnoka.

Testvére András 1,5 pontot vesztett a hét fordulóból és a verseny végén szintén Bajnoki címet ünnepelhetett. Minden fordulóban a legvégén fejezték be a partijukat megdolgoztak az első helyezésért. Andris mezőnyében szoros végeredmény született, de az egymás elleni eredmény neki kedvezett.

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb