Skip to main content

Rendőrkézen a kaposvári, barcsi és inkei falopók ...

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2014. január 06. Hétfő, 12:04

rendorsegi hir fa

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2014. január 5-én 10 óra 30 perc körüli időben Kaposvár belterületén két férfit ellenőriztek, akik átalakított kerékpárjaikkal fát szállítottak. A fiatalkorú, valamint a 37 éves kaposvári férfi elmondta, hogy a fát a közeli erőben szedték össze és hozták el onnan engedély nélkül.

A két elkövetőt az egyenruhások elfogták és a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították. B. István és fiatal társa ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A Barcsi Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két barcsi lakos ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. január 5-ét megelőző időben a 19 éves és a 22 éves férfi egy gazdasági társaság erdőterületéről gyertyán, valamint tölgyfákat vágott ki és tulajdonított el. Az eljárás során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a lopott fát a férfiak értékesítették. A rendőrök a barcsi vevő lakóházának udvarán megtalálták a bűncselekményből származó fát. B. Józsefet és K. Sándort az egyenruhások elfogták, a Barcsi Rendőrkapitányságra előállították és – szabadlábon hagyásuk mellett – őket gyanúsítottként hallgatták ki.

A nagyatádi rendőrök 2014. január 5-én 10 óra 25 perc körüli időben Inke belterületén egy személygépjármű vezetőjét ellenőrizték. Az autó átvizsgálása során az utastérben, valamint a csomagtartóban frissen vágott akácfát találtak. Az eljárás során felmerült adatok alapján a rendőrök megállapították, hogy a fát a gépjármű vezetője és három társa egy inkei erdőrészből vágta ki és tulajdonította el. A 24 éves inkei sofőrt a járőrök a helyszínen, a 22 éves és 25 éves társait pedig Inke belterületén fogták el. Negyedik társuk felkutatása jelenleg folyamatban van. K. Jánost, K. Istvánt és K. Dávidot az egyenruhások a Nagyatádi Rendőrkapitányságra előállították, ahol – szabadlábon hagyásuk mellett – mindhárom férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb