Skip to main content

Rendőrségi hírek ...

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2014. március 11. Kedd, 14:25

orsosfa1 0

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy iharosberényi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2012. november 1. és 2013. január 26. közötti időben ismeretlen tettes egy iharosberényi szőlőhelyen lévő és magánszemély tulajdonát képező erdőterületről mintegy 82 darab akácfát vágott ki és rakott össze elszállításra. A kitermelt mennyiségből 4 köbméter fát el is tulajdonított. A nyomozás során a rendőrök látókörébe került egy 31 éves iharosberényi férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. O. Ferencet a nyomozók a Nagyatádi Rendőrkapitányságon – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az eljárást 2014. március hónapban befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagyatádi Járási Ügyészség részére.

Pozitív lett az alkoholszonda Kaposváron és a kábítószer gyorsteszt Balatonföldváron.

Kaposvár belterületén a rendőrök 2014. március 10-én 9 óra 6 perckor egy tehergépjárműből és pótkocsiból álló járműszerelvény vezetőjét ellenőrizték. A 39 éves nagyatádi férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel végett a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították. Az egyenruhások T. Tamás vezetői engedélyét bevonták, ellene – szabadlábon hagyása mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

A rendőrök 2014. március 10-én 10 óra 20 perckor Balatonföldvár belterületén egy 19 éves fiatalembert ellenőriztek. A kőröshegyi férfi az egyenruhásoknak elismerte, hogy kábítószert fogyasztott, ezért őt a Balatonföldvári Rendőrőrsre előállították. N. Andrással szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, ezért a nyomozók – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb