Skip to main content

Hírek a Rendőrségről

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2016. április 20. Szerda, 07:58

rendor

Lezárult a nyomozás a bőszénfai garázdaság és könnyű testi sértés gyanúsítottja ellen.

 

A Kaposvári Rendőrkapitányság garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást.

 

Ahogy azt korábban közöltük, Bőszénfa közterületén egy 35 éves gálosfai lakos 2016. április 3-án 18 óra körüli időben – előzetes szóváltást követően – egy férfit megrúgott, aki ettől a földre esett, majd tovább rugdosta. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A férfi cselekményével másokban megbotránkozást, riadalmat keltett. A körzeti megbízottak T. B.-t a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A bántalmazó az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetett.

 

A Kaposvári Rendőrkapitányság a nyomozást 2016. április 18-án befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.


 

Bíróság elé állítást javasolnak a nagybajomi rendőrök.

 

A Nagybajomi Rendőrőrs lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakos ellen.

 

Ahogy azt korábban közöltük, egy 47 éves férfi 2016. március 31-én 9 óra 30 perc és 10 óra közötti időben egy nagybajomi erdőrészletet körülhatároló drótkerítést elvágta és abból mintegy 18 méter hosszú darabot akart eltulajdonítani. Cselekménye közben azonban megzavarták és a helyszínről elmenekült. V. F.-t a körzeti megbízottak otthonában elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetett.

 

A Nagybajomi Rendőrőrs az eljárást 2016. április 18-án befejezte és a nyomozás iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb