Skip to main content

Sárkányhajó-bajnokságon a somogyi tűzoltók

Írta: SMKI
Megjelent: 2016. június 06. Hétfő, 16:13

wm201606061610

Országosan tizennyolc csapat nevezett a nyolcadik Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar Kupára, amit a KSI népszigeti víztelepén, az újpesti Duna-öbölben tartottak.

 

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata a tavalyi szerepléséhez képest egy helyet javítva, a tizedik helyen zárta a versenyt.

 

Az idén tizennyolc csapat nevezett a megmérettetésre, a tűzoltók mellett a büntetés-végrehajtási intézetek, az Országgyűlési Őrség, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is indított versenycsapatot.

 

A megmérettetésen előfutamokat rendeztek, majd az azokon elért eredmények alapján több „döntőben” alakult ki a végső sorrend. A tavalyi évben a somogyi csapat a tizenegyedik helyen végzett, idén viszont – a siófoki és kaposvári tűzoltókból álló együttes (evezős: Kovács Bálint, Molnár Róbert, Szipola Éva, Szabó Norbert, Rostás Zsolt, Horváth Tamás, Kovács Gábor, Hoffmann Balázs, Ferenczi Zoltán, Kertész Norbert, Szabó Zoltán, Sovák Viktor, Ginter Ákos, Turós László, Kekecs K. Richárd, Kolozsi Sándor, dobos: Bázelné Mihályka Szabina) a tizedik legjobb idővel futott be a célba.

 

A nem egyszerű versenyben, együttes erővel, még többet küzdöttek azért, hogy előrébb jussanak a tabellán. Az eredményhirdetésen Markos Zoltán tűzoltó ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgató-helyettese köszöntötte a versenyzőket és arra kérte a csapatokat, hogy jövőre is bátran nevezzenek a bajnokságra.

 

Fotó: Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet

wm201606061611

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb