Skip to main content

Kigyulladt egy családi ház Nagyatádon - frissítve!

Írta: SMKI
Megjelent: 2021. szeptember 23. Csütörtök, 18:01

1 Tuzolto illusztracio

Tűz ütött ki egy családi házban, a Nagyatádhoz tartozó Jánosmajorban. Teljes terjedelmében ég a mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű épület. A nagyatádi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre tart egy hivatásos egység Barcsról, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

 

 

2021.09.23. 18:56 | Nem terjed tovább a tűz Nagyatádon


Megakadályozták a tűz továbbterjedését a Nagyatádhoz tartozó Jánosmajorban, ahol teljes terjedelmében égett egy mintegy nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház. A lángok a tetőszerkezetre is átterjedtek. A tüzet nagyatádi és a barcsi hivatásos tűzoltók fékezték meg. Az egységek az égő házban találtak egy embert, akit kihoztak az épületből. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

 

MTI 2021. szeptember 23., csütörtök 19:03 | Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

Budapest, 2021. szeptember 23., csütörtök (MTI) - Egy ember meghalt, amikor kigyulladt egy családi ház Nagyatád külterületén, Jánosmajorban csütörtök délután - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-t.

 

A közlemény szerint a 80 négyzetméteres ház teljes terjedelmében égett, a tűzoltók a lángok megfékezése után egy holttestet találtak az épületben.

 

A katasztrófavédelem vizsgálja az eset körülményeit.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb