Skip to main content

Hétvégi tűzoltói beavatkozások Somogyban

Írta: SVMKI
Megjelent: 2023. szeptember 25. Hétfő, 16:06

65118b7d356400.21031926

Huszonkilenc alkalommal riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén, ebből öt esetben téves jelzés érkezett a vármegyei műveletirányítási központba. Összességében hat tűzesetnél és tizennyolc műszaki mentésnél volt szükség a tűzoltók beavatkozására.

 

 

65118b7c568f53.28530034

Teherautónak ütközött péntek délelőtt egy személyautó, amely egy másik gépkocsit szállított trélerrel. A baleset az M7-es autópálya sávolyi szakaszán történt. Az esethez a marcali hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltókat, valamint a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. A műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt a bal pályatesten. A tűzoltók roncsvágó segítségével választották szét az összeroncsolódott járműveket. A személyautó vezetőjének sérüléseit a mentők a helyszínen ellátták.

 

Kigyulladt egy teherautó motortere szombaton Somogyvámosnál. A marcali hivatásos és a somogyvári önkéntes tűzoltók kiérkezésekor a helyszínen tartózkodók már eloltották a tüzet. Az egységek egy vízsugárral visszahűtötték a még izzó részeket.

1069207

Szalagkorlátnak futott egy szőlőt szállító teherautó az M7-es autópályán, Fonyód térségében, a sztráda jobb pályáján. A rakomány nem borult ki, de a szalagkorlátból kiszakadt egy darab, és a teherautó alá szorult. A műszaki mentéshez a balatonboglári önkormányzati és a fonyódi önkéntes tűzoltók vonultak ki.

1069211

Lesodródott az úttestről és árokba borult egy személyautó vasárnap este a 68-as főúton, Szenyér külterületén. A műszaki mentést végző böhönyei önkormányzati tűzoltók a kerekeire állították és áramtalanították a járművet. Az autóban csak a gépjárművezető utazott, aki nem sérült meg a balesetben.

1069214

Lengyeltóti, Ságvár és Kadarkút külterületén lángra kapott az avar. Foltokban égett az aljnövényzet, amelyek oltásához tűzoltói segítséget kértek a helyiek.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb