Skip to main content

Spirit of Balaton

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2014. július 05. Szombat, 14:04

DSC 0719

A Spirit of Balaton minden év júliusának első szombatján megrendezett, 24 órás Balaton körüli kerékpáros élmény- és teljesítménytúra, útvonala Balatonmáriafürdő főteréről indul az északi part irányába, majd a tó megkerülésével a déli parton tér vissza kiindulási pontjára.

A túra útvonalán a résztvevőket számos helyen várja a polgármesteri hivatalok és helyi egyesületek által működtetett pecsételőállomás, ahol a honlapról szabadon letölthető és kinyomtatható pecsétkönyvbe összegyűjthetők a túra során érintett Balaton-parti települések pecsétjei. Az állomások egy része a rendezvény teljes időtartama alatt, 24 órán keresztül működik, kisebb részük csak a nappali órákban.

Balatonberényben a Tekergő Büfénél készítettem képeket ma délelőtt. Szerintem ma mindenki kerékpárra últ, mert szinte folyamatos volt a forgalom a Balatoni Kerékpárúton. Nem mindenki a túra résztvevőjeként bicajozott, de én még ekkora forgalmat nem láttam.

{besps}2014a/2014-07-05-14-01-24{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb