Skip to main content

Érkezik a téli Balaton egyik legnagyobb gasztrorendezvénye

Írta: hirbalaton.hu
Megjelent: 2023. február 04. Szombat, 01:05

cats2

Fonyódon hamarosan kolbászból lesz a kerítés, ugyanis jön a Fonyódi Kolbászfesztivál február 10- 12. között. A gasztroprogram immár tizenharmadik alkalommal nyílik meg az érdeklődők, a házi kolbászok, szalámik, és a jóféle házipálinka kedvelői számára – írja a turizmusonline.hu.

 

 

A Fonyódi Kolbászfesztivált, hagyományt teremtő céllal, 2010-ben rendezték meg első alkalommal. Sikerét igazolja, hogy azóta többszáz csapat mutatta be az ínycsiklandó finomságaikat a nagyközönség részére. Még a hazai kolbászok fellegvárából, Békéscsabáról is érkeztek a tó mellé az eseményre kolbászkészítő mesterek. Az ország minden tájáról és határainkon túlról is ellátogattak a Balaton partjára a szakértő kolbásztöltők.

 

A Balaton legnagyobb téli gasztronómiai programja a Fonyódi Kolbászfesztivál 2023-ben is tökéletes kulináris élményekkel várja az ínyenceket. A mindenütt kóstolható kolbászok, szalámik és más húsféléken túl néptánc és népzenei bemutatók, hazai és nemzetközi könnyűzenei előadók és koncertek is lesznek, a szervezők ígérete szerint.

 

Fotó: Facebook

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb