Skip to main content

Útépítés miatt korlátozásokra kell számítani az M7-esen

Írta: hirbalaton.hu
Megjelent: 2024. március 30. Szombat, 09:04

utinform

Az Útinform tájékoztatása szerint az M7-es autópályán is több helyen zajlik útépítés, emiatt forgalomkorlátozásokra kell számítani.

 

 

Lassúbb lehet a haladás az alábbi helyeken:

– Balatonföldvár térségében, a 117-os és a 126-os km között a forgalom a Budapest felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munkavégzés okán a határ irányában lezárták a 121-es km-nél lévő Balatonföldvár / Bálványos csomópontot is.

– Balatonszemes és Balatonlelle között a Budapest felé vezető oldalt zárták le. A 131-es és a 139-es km között a járművek a Letenye felé vezető oldalon haladhatnak irányonként egy-egy sávon. Fontos, hogy a főváros irányában a 135-ös km-nél lévő Balatonlelle / Kaposvár csomópont is zárva van.

– Balatonszentgyörgy térségében, a 168-as km és a 175-ös km között is a Budapest felé vezető oldalt zárták le. A forgalom az ellenkező, Letenye felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munkálatok érintik a 170-es jelű Marcali / Balatonkeresztúr csomópontot is, amit a főváros irányában nem lehet használni.

– Zalakomár térségében, a Letenye felé vezető oldalon, a 183-as és a 197-es km között halad a forgalom egy-egy sávon irányonként. A 191-es jelű Zalakomár / Zalakaros csomópont, valamint a 194-es km-nél lévő Zalakomári pihenőhely sem vehető igénybe a főváros irányában.

– Becsehely térségében a Letenye felé vezető oldalt zárták le. A 220-as és 231-es km között a Letenye felé vezető oldalt zárták le. A forgalom az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munkavégzés kapcsán 224-es jelű Becsehely csomópontot mindkét irányban lezárták.

További közlekedési információk itt találhatók.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb