Skip to main content

Programváltozás a Marcali Nyár 2016 szabadtéri műsorainál

Írta: Háromi-Horváth Krisztina
Megjelent: 2016. július 21. Csütörtök, 16:03

marcali nyar web

Az idei nyár szombat esti szabadtéri programjainál a szervezőknek két esetben is élniük kell a műsorváltoztatás jogával.

 

Ahogy korábban már kiderült, július 30-án Balázs Fecó helyett Oláh Gergő lép színpadra. Ezen a napon egyfajta zenei maratonban lehet része a kikapcsolódni vágyóknak, hiszen 18 órától a Bieranjas fúvósai kápráztatják el a közönséget a szabadtéri színpadon, 19 órától az Oxana zenekar alapozza meg a hangulatot a zenepavilonnál, 20 órakor pedig Oláh Gergő sztárfellépése zárja az estét. Szervezői ajánlás: legyen mindenkinél elegendő ital és nasi. :-)

 

Az augusztus 6-i műsort a Baglas Néptánc Együttes sajnos egyéb okok miatt nem tudja megtartani, de ugyanúgy a táncé lesz aznap este a főszerep.

 

A városi fürdő szezonnyitóján nagy sikerrel bemutatkozott Eraklin Táncklub Egyesület versenytáncosai adnak egy órás műsort 20 órai kezdettel a szabadtéri színpadon. A nagykanizsai székhelyű táncklub 1990-ben kezdte meg működését. Az évek alatt egyre nagyobb taglétszámmal egyre több fellépésre kaptak meghívást. Több gyermektáncos is részt vett versenyeken szép eredményekkel, melynek hatására 1998-ban a Magyar Tánccsoport Szövetség tagja lett a táncklub. 2010-től pedig minden évben megrendezik saját táncversenyüket, az Eraklin Kupát, illetve a meghívásos versenyt, a Kanizsa Kupát. A fellépések és bemutatók mellett versenytánc oktatást is tart az Eraklin Táncklub - óvodásoktól a felnőttekig mindenkit szeretettel látnak.

 

Továbbra is mindenkinek jó szórakozást kívánnak a szervezők!

EraklinVersenytáncShow

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb