Skip to main content

Marcali VSZSE - Mohácsi TE OSB leány kézilabda 25:27 (11:12)

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2013. október 02. Szerda, 19:55

Nagyon kevés hiányzott .... majdnem elkaptuk a Mohácsot! Az első félidőben vezettünk is ellenük. Sokat javult a játékunk! Kis szerencsével komoly meglepetést okozhattunk volna az eddig hibátlan mohácsi csapat ellen.

SPR 5950

Nem sikerült, azt sajnálom, viszont a csapat teljesítménye úgy gondolom dicséretes! Szép volt lányok! Nagyot küzdöttetek! Következik Tamási ... az sem lesz egy sétagalopp az is biztos! Hajrá Marcali!

Szántó Angéla nyilatkozata: A Mohács az elmúlt bajnokságban bejutott a felsőházba, és ott a harmadik helyen végzett. Idén eddig minden mérkőzését megnyerte. Úgy készültünk, hogy nem fogjuk feladni a mérkőzést. Aki kint volt a mérkőzésen az láthatta, hogy a lányok valóban megtettek mindent. Volt egy fordulópont 16:16 –nál amikor fordítani tudott a Mohács, eltudtak menni három góllal. Hatalmasat küzdöttek a lányok, de nem tudták már visszafordítani az állást. Sikerült még egyszer egy gól különbségre megközelíteni a vendégeinket, de végül ők győztek. Dicséret illeti a lányokat azokat akik a pályán harcoltak, és azokat is akik a kispadon végigszurkolták a meccset! Gratulálok a csapatomnak!

{besps}2013/2013-10-02-19-31-40{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb