Skip to main content

I. Bene Ferenc emléktorna Marcaliban

Írta: Szervezők
Megjelent: 2019. december 15. Vasárnap, 19:48

IMG 2785

A Bene család és a Marcali VFC szervezésében, december 14-én, szombaton megrendezésre került az I. Bene Ferenc emléktorna, melynek a Kiss László Városi Sportcsarnok adott otthont.

 

 

A rendezvény hagyományteremtő szándékkal szerveződött, Bene Ferenc 75. születésnapja alkalmából U13 korosztályú gyerekek részére, amikor is a névadó kezdte labdarúgó pályafutását.

 

Az emléktornára azok a csapatok kaptak meghívást, ahol Bene Ferenc labdarúgóként megfordult és játszott; Balatonkeresztúr, Kaposvári Rákóczi BFLA, Kecskeméti Labdarúgó Akadémia, Soroksár SC, Újpest Labdarúgó Akadémia, Marcali VFC.

 

Az ünnepélyes megnyitón dr. Sütő László, Marcali Város polgármestere köszöntette a résztvevőket és nyitotta meg az emléktornát.

 

 

Ezután egy rövid kisfilmmel emlékezhettünk a névadóra, amely alapul szolgált az életrajzi totóhoz, amit a csapatok töltöttek ki a mérkőzések szüneteiben, ebédidőben.

 

A torna idején a szülők, vendégek tombolát vásárolhattak, melynek bevételével a Marcali VFC utánpótláscsapatait, gyermekeit támogatták.

 

A 15 fordulós mérkőzések után az I. Bene Ferenc emléktorna győztese és a vándorkupa tulajdonosa az Újpest Labdarúgó Akadémia lett, a Kaposvári Rákóczi BFLA és a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia előtt.

 

Az edzők szavazatai alapján a torna legjobb Marcali játékosa Bene Dániel, a legjobb mezőnyjátékos Tilki Lotar (Újpest), a legjobb kapus Baranyi Zétény (Kecskemét) lett.

 

A torna gólkirályi címéért járó díjat, 6 találattal Pintér Bence (Kaposvár BFLA) vehette át.

 

A különdíjasok az OTP Bank felajánlásait, díjait is át vehették, melyet Hosszú András, az OTP Bank Marcali fiókigazgató adott át.

 

Az emléktornát ifj. Bene Ferenc és Móring József Attila országgyűlési képviselő zárta gondolataival, akik a díjakat is átadták a csapatoknak.

 

A Bene család és a Marcali VFC nevében köszönjük mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult, részt vett a rendezvény sikeres megrendezésében, lebonyolításában.

 

Támogatók: Industrie Elektrik Kft., Marcali Városi Önkormányzat, Meiszterics Autósiskola Kft., Ziehl-Abegg Kft., Otp Bank Marcali Fiók, Transmobil Kft., Bojtor Béla, Lastovics Géza, Csarnok Kft., Mester Étterem és Cukrászda, Éva-Evelin Fodrászat, Kelevíz Község Önkormányzata, Tomisa Csaba, Déghy Bt., Europethrob Média, Blasius Desing, Hennel Aurél, Balatonkersztúr Labdarúgóegyesület, Marcali VFC, MVFC szülői felajánlások.

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb