Skip to main content

Egy győzelem egy vereség Hévízen …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2020. szeptember 12. Szombat, 09:26

kezi lead

Tegnap játszották le a Marcali VSZSE női kézilabda csapatai a 2020/2021 bajnokság első mérkőzéseit Hévízen. Az ifi csapatunk hat góllal győzött a felnőtt csapatunk 9 gólos vereséget szenvedett.

 

 

Hévíz SK- Marcali VSZSE
23-29 (10-12) ifjúsági mérkőzés

 

Csapatunk: BORBÉLY BORI (2; HENNEL BORA (2); KISGYURA SZÁVA(5); LÉGRÁDI EMESE (5); MEGYERI ZSÓFIA (1); NÉMETH ZSÓKA (3); NOVÁK VIKTÓRIA; PALACSKÓ ZORKA (2); PFLUGER AMELITA; PUSZTAI LILI (6); SKELLECZ DORKA (2); SZABÓ KIARA; SZILÁGYI LILLA; SZVOBODA SZELINA; ZSIBORÁCS NIKOLETT (1)

 

Szántó Angéla: Nagy izgalommal készültünk a pénteki mérkőzésre. Mindenképpen nyerni szerettünk volna. Jól is kezdtük a meccset, 7 góllal is vezettünk. Azonban az utolsó 5 percben kihagytuk a helyzeteinket, ellenfelünk ezt kihasználva felzárkózott két gólra. Olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy a második félidőre egy pihent, friss csapatot küldhettem a pályára, akik az első félidő láttán, kiküszöbölve a hibákat, növelni tudták a különbséget. Mindhárom kapusunk (Szeli, Viki, Kiara) jól védett. Az egész csapat jól funkcionált. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez.

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

Hévíz SK- Marcali VSZSE
36-27 (17-12) felnőtt mérkőzés

 

Csapatunk: BORBÉLY BORI; BOZSOK DÓRA (5); DUZSIK NIKOLETT (3); GAÁL VIRÁG (1); HENNEL BORA; KOVARSZKI BEATRIX (7); LÉGRÁDI EMESE; MEGYERI ZSÓFIA (1); NÉMETH ZSÓKA (1); SZABADI SZIMONETTA (8); SZIVA-BALOGH PIROSKA (1); SZVOBODA SZELINA; ZÓKA-GYŐRI VIKTÓRIA.

 

Sziva-Balogh Piroska: Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Sajnos semmit nem sikerült megvalósítani az elképzeléseinkből. A mérkőzés első 20 perce volt a miénk....de mint tudjuk 60 percből áll a játék. Megérdemelten nyert a Hévíz!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb