Skip to main content

Tanévvégi hírek a Noszlopyból …

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2021. május 18. Kedd, 08:46

noszy

Telefonon kerestem meg a Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola megbízott igazgatóját Patkó Imrét, és a tanévvégéról az új tanévtől kérdeztem.

 

 

Lesz ballagás a Noszlopyban?

 

A ballagás a munkatervünk szerint 2021. június 19. (szombat) 8:00 órakor kerül megrendezésre. A terveink szerint hagyományos módon szeretnénk ezt a rendezvényünket már lebonyolítani, az akkor érvényes járványügyi előírások maradéktalan betartása mellett.

 

Terveztek nyári tábort a gyerekeknek?

 

Az iskolánk június 21-től július 04-ig megvalósítója lesz az EFOP 3.3.5-19-2020-00037 „Csodaszarvas” iskolai táboroztatási programnak. A pályázat keretében megszervezésre kerülő napközis és „ottalvós” táborok előkészítése már elkezdődött. Felmértük a tanulók részvételi igényét és elkezdtük a tábori programok tematikus kidolgozását. Bízunk abban, hogy a járványügyi helyzet lehetővé teszi majd a táborok megvalósítását!

 

Hogy álltok a beiratkozásokkal?

 

A Noszlopy iskolában a beiratkozási eljárás során 53 fő elsős tanuló regisztrálása történt meg. Ez a szám jelenleg kettő első osztály indítására ad lehetőséget. A már elsős tanulóink közül eddig négy diák gondviselője jelezte, hogy – szülői kérésre – szeretné megismételtetni gyermekével az első osztályt. Ebben az esetben a tanuló csak a megismételt tanév végén kapja meg az első évfolyamról szóló bizonyítványát. Természetesen ők még jelenleg nem szerepelnek a 2021/2022. tanév elsőseinek létszámában, így jó esély van arra, hogy a következő iskolai év is három első osztállyal induljon el a Noszlopyban.

 

Köszönöm!

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb