Skip to main content

Állagmegőrzés „akrobatikus” ügyességgel

Írta: Dr. Mészáros Géza
Megjelent: 2022. november 30. Szerda, 15:29

IMG 20221130 104127

A múlt század hatvanas éveiben épült horvátkúti Kultúrház az évek során több átépítésen és korszerűsítésen eset át. Így kapott korszerű világítást, hideg-melegvizes szociális – mozgáskorlátozottak igényét figyelembe vevő - blokkot, öltözőket, orvosi rendelőt, konvektoros gázfűtést, laminált padló burkolatot és jó néhány komfort érzetet javító körülményt.

 

 

(Záró jeles megjegyzés! A napokban az elektronikus felületeken „szóba került” a gyótai Kultúrház korszerűsítésének ügye. Nagy szükség van a rendbetételére, mert ellentétben a Horvátkútival, az építmény nem rendelkezik megbízható hideg-meleg vízellátással, fűtési rendszerrel, szociális – wc, mosdó - blokkal és még lehetne sorolni, pedig a Gyótaiak is megérdemlik)

 

Az esőcsatorna és párkány rendszere ugyan már megérett a felújításra, de odafigyeléssel és munkával az állaga még megőrizhető. Ezért Dr. Mészáros Géza önkormányzati képviselő, Bájhóber Zsolt és Márkus János megigazította illetve pótolta a beázást okozó tetőcserepet, illetve kitakarították a sok vízelvezetési és beázási problémát jelentő esőcsatornát, amely már több mint tíz éve nem történt meg.

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb