Skip to main content

Lakossági felhívás - 2024.04.18.

Írta: MKÖH
Megjelent: 2024. április 18. Csütörtök, 13:11

menetrend 2024

Tisztelt Lakosság! Az Építési és Közlekedési Minisztérium megbízása alapján az országos, regionális és elővárosi közforgalmú vasúti- és autóbusz-közlekedés szervezésében a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft.

 

 

Közszolgáltatási Igazgatósága az idei évben is elektronikus úton folytatja le a 2024. december 15-től életbe lépő 2024/2025. évi vasúti és autóbusz menetrendeket érintő menetrendi egyeztetéseket. A folyamat célja, hogy biztosítsák a legszélesebb körű egyeztetés lehetőségét a lakosság, az önkormányzatok, a kormányhivatal, a járási hivatal, a tankerületi központ, illetve a szakképzési centrum számára.

Fentiek alapján kérem, hogy a menetrendi módosítási javaslataikat legkésőbb 2024. április 24-én 12 óráig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni szíveskedjenek. A beérkezett javaslatokat a korábban már felmerül igényekkel együtt továbbítani fogjuk a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet Nonprofit Kft. Közszolgáltatási Igazgatósága felé.

 

Segítő közreműködésüket előre is köszönöm!

Tisztelettel:

Bereczk Balász s.k.
alpolgármester

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb