Skip to main content

Több ütéssel vezette le feszültségét a vádlott Balatonlellén

Írta: Somogy Megyei Főügyészség
Megjelent: 2020. december 12. Szombat, 08:55

Ugyesz

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság vétségének elkövetésével vádolja azt a 46 éves férfit, aki a kiemelt idegenforgalmi szezonban megbotránkoztatóan viselkedett a balatonlellei Rendezvényparkban.

 

 

A vádiratban foglaltak szerint a vádlott 2020. augusztusának elején a késő esti órákban barátaival sörözött Balatonlellén, amikor hozzájuk csapódott egy erősen ittas férfi, akit meghívtak egy sörre.

 

A vádlottat azonban zavarta az ittas vendég, ezért megkérte, hogy távozzon, de a férfi maradt, sőt szidalmazni kezdte őt. A vádlott feldühödött a férfi szitkain, így először tenyérrel meglökte, majd arcon is ütötte, ami miatt a férfi megtántorodott.

 

Mindezt rögzítette telefonjával egy szintén a Rendezvényparkban szórakozó vendég, amit észrevett a vádlott is. Őt a videózás abbahagyására szólította fel, majd hogy felszólításának nyomatékot adjon, megrángatta kezét és arcon ütötte a férfit. A vendég az ütéstől hátra esett, de sérülése nem keletkezett.

 

Az agresszív vádlott magatartása miatt a biztonsági őr hívta ki a fonyódi rendőröket, akik intézkedtek a férfival szemben.

 

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a cselekményét megbánó, büntetlen előéletű férfival szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban próbára bocsátás alkalmazását indítványozta.

 

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb