Skip to main content

Az elmúlt 24 órában történt, Marcaliban ....

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2013. november 27. Szerda, 13:46

rendor

A rendőrök Marcali belterületén 2013. november 26-án 16 óra 40 perc körüli időben egy rendszám nélkül közlekedő személygépjármű vezetőjét ellenőrizték. Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint a járművet korábban már kivonták a forgalomból.

A 44 éves helyi sofőrrel szemben az egyenruhások alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt mutatott. H. Jánost további mintavétel céljából a Marcali Rendőrkapitányságra előállították és ellene - szabadlábon hagyása mellett - járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Marcaliban, egy áruházban 2013. november 26-án 14 óra körüli időben egy helyi nő ruházati kiegészítőket pakolt a táskájába. Az 58 éves asszony a pénztártól fizetés nélkül távozott, amikor a biztonsági őr vásárlói ellenőrzésre szólította fel. Az ellenőrzés során előkerültek táskájából az eltulajdonított árucikkek, így az üzlet kára megtérült. V. Sándornét a helyszínre érkező egyenruhások elfogták, a Marcali Rendőrkapitányságra előállították és ellene - szabadlábon hagyása mellett - tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indítottak.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb