Skip to main content

Vádemelési javaslat a sofőr ellen

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2015. január 17. Szombat, 11:47

kep 958

A Nagybajom külterületén történt közúti közlekedési baleset mérlege: hét sérült, egy halott.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy somogyszentpáli lakos ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos közúti közlekedési baleset történt 2014. július 23-án 14 óra 13 perckor Böhönye és Nagybajom között, a 61-es számú főút 146+600-as kilométerszelvényénél. A rendelkezésre álló adatok alapján L. J. Böhönye irányából Nagybajom irányába közlekedett, amikor ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, melynek következtében a szemből szabályosan közlekedő tehergépkocsi vezetője, majd a személygépkocsi vezetője is ellenkormányzott, de végül összeütköztek. A baleset során a személygépkocsi jobb hátsó ülésén utazó 18 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további hét ember megsérült.

Az eljárás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a baleset következtében négyen súlyos, hárman könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az eljárást a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya a napokban befejezte és a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészség részére.

{besps}2015/2015-01-17-11-44-34{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb