Skip to main content

Nem igaz, hogy a rendőrség nem tesz semmit!

Írta: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Megjelent: 2024. február 21. Szerda, 21:42

47386533 3612795 2a17b08cd7d2a4f0e2e3e5dac285f301 wm

Két nappal ezelőtt több téglát dobtak egy zákányi ház udvarán parkoló gépkocsira, amely ettől megrongálódott. A történtekről február 21-én híranyag készült, amelyben az autó tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy nagy valószínűséggel egy bosszú áldozata lett.

 

 

Elmondta, hogy február 1-jén készített felvételt arról, hogy a településen egy sötét színű autó vezetője egy kislányt arra kért, üljön be az autójába. A lány nem tett eleget a kérésnek, így az autós elhajtott. A feljelentő a videó egy részét ezután a közösségi médiában közzétette.

Most azt vélelmezi, hogy bosszúból a felvételen látható autó vezetője dobott téglát az autójára.

Az ATV riportere azt állítja, hogy a rendőrség az ügyben nem tesz semmit, nem foglalkozik az esettel, a településen pedig félnek az ott lakók.

Ezt a leghatározottabban cáfoljuk! Hiszen az eset kapcsán büntetőeljárást folytat a Nagyatádi Rendőrkapitányság. Ennek keretében a nyomozók tanúkat hallgattak ki, adatokat gyűjtöttek és rövid időn belül azonosították a rongálás elkövetésével gyanúsítható Putanec Zeljko horvát állampolgárt, akinek a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.

Ezen túlmenően tényként jelenthető ki, hogy Zákányban a közbiztonsági helyzet stabil, az ott lakó embereknek nincs mitől félniük.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb