Skip to main content

Jótékonysági néptáncest Balatonszentgyörgyön

Írta: Pálné Simon Erika
Megjelent: 2013. november 16. Szombat, 04:17

A balatonszentgyörgyi Margaréta Alapítvány az Óvodásokért Kuratóriuma, immár másodszor rendezte meg jótékonysági néptáncestjét a Balatonszentgyörgyi Margaréta Óvoda gyermekei javára.

20131115 181921 5B IMG 7662

Rendezvényünk célja, hogy az alapítvány számlájára befolyó támogatói jegyek összegéből segítsük az intézménybe járó gyermekek egészséges, kiegyensúlyozott fejlődését, a szükséges eszközök, berendezések beszerzését, korszerűsítését, cseréjét és pótlását.

A köszöntő után Koltai Bea óvónő vezetésével az óvodások „Bóbita" tánccsoportja, népi gyermekjátékokat, táncokat mutatott be „Macskabál" címmel. Az apróságok örömmel és lelkesedéssel vettek részt a közös szereplésben.

Őket a Talentum Művészeti Iskola tanulói, a Margaréta Nyugdíjas Egyesület, a Kis- Balaton Táncegyüttes és a Kis- Balaton Táncegyüttes senior csoportja követte.

A kellemes estét a közönség szűnni nem akaró tapssal zárta.

Köszönet az estet koordináló művészeti vezetőnek, Üst Gyulának, a műsorban fellépő minden szereplőnek, az eseménynek otthont adó Művelődési Ház vezetőjének Fehér Katinak, végül minden önzetlenül segítő embernek, akik támogatták a kuratóriumot az est sikeres lebonyolításában.

{besps}2013/2013-11-16-04-13-35{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb