Skip to main content

Adventi fények Holládon

Írta: Koltai Katalin
Megjelent: 2014. december 01. Hétfő, 18:32

13 Hollad

Holládon, az alig 250 fős kis faluban, Advent első vasárnapjának délutánján, „Adventi fények" című program keretén belül gyűltek össze az érdeklődők, hogy megtekintsék a falu első kültéri karácsonyfáját, betlehemét, és adventi koszorúját.

Ehhez a munkálatok már a hét elején megkezdődtek, a betlehemi jászol felépítésével, a majd 5 méter magas karácsonyfa felállításával, feldíszítésével. S a precíz, lelkes munka meghozta gyümölcsét.

Vasárnap délután fél ötkor Mózes Marianna polgármester köszöntő szavaival, s Marton Ágnes adventi versfelolvasásával kezdődött programunk. Majd meglepetésképpen a Holládi Bábtáncoltató Betlehemes játékot tekinthették meg az érdeklődők a kivilágított karácsonyfa előtt. Az esős, hideg idő nem tántorította el az érdeklődőket, szép számmal gyűltek össze a liget körül, s a program befejezése után is maradtak, megtekintették a betlehemet, beszélgettek, meséltek.

Ezúton szeretnénk megköszönni a felajánlásokat Koltai Sándornénak, Garda és Urs Müllernek, és mindenkinek, aki segítségünkre volt a munkálatok során. Nélkülük nem sikerült volna.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, s kérjük, aki Hollád környékén jár, nézzen el hozzánk, tekintse meg a betlehemet, karácsonyfánkat, mely minden este kivilágítva hirdeti a remény és összefogás erejét!

{besps}2014a/2014-12-01-18-27-39{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb