Skip to main content

Műfüves pályát avattak Kéthelyen

Írta: Molnár Balázs
Megjelent: 2017. szeptember 23. Szombat, 04:25

52 IMG 9956

A Magyar Labdarúgó Szövetség és Kéthely Község Önkormányzata közösen épített műfüves labdarúgó pályát Kéthelyen a sportpálya mellett. A 20x40 m-es pálya a legújabb technológiával készült, így nagyon jó feltételekkel között edzhetnek a kéthelyi focisták.

 

A kedvezményes pályaépítési program keretein belül 10%-os önerőt kellett az önkormányzatnak vállalnia. A pálya palánkkal és labdafogó hálóval van körbevéve. A pályázat része volt még a telek körüli kerítés, a pálya körüli járda, és a LED technológiájú világítás is.

 

Az elkészült pályát ma délután adták át a sportolóknak. Az átadón köszöntőt mondott Molnár Balázs polgármester, dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, mint a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy megyei Társadalmi Elnökségének tagja, valamint Móring József Attila országgyűlési képviselő.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Gellei Imre az MLSZ Szakmai Bizottságának elnöke köszöntötte a résztvevőket. A szalagátvágás után Németh József plébános áldotta meg az új sportpályát. Az ünnepség után rögtön birtokba vették a gyerekek a pályát.

 

A Balatonszentgyörgyi U15-ös lányok játszottak barátságos mérkőzést a Kéthelyiekkel Németh Dóra NBI-es játékvezető vezetésével.

 

A pályát a jövőben bárki igénybe veheti, melynek feltételeiről a Kéthelyi Sport Egyesületnél lehet érdeklődni.

A galériához kattintson a képre!

 

Kiss Kálmán képei:

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb