Skip to main content

Mávinform: jelentős késések a dél-balatoni vonalon - frissítve!

Írta: mti
Megjelent: 2023. április 01. Szombat, 08:19

mavinform

Budapest, 2023. április 1., szombat (MTI) - Felsővezeték-hiba miatt átmenetileg nem közlekednek a vonatok a Keszthely-Balatonszentgyörgy és a Zalakomár-Balatonszentgyörgy szakaszon, az arra utazóknak jelentős késésekkel kell számolniuk - tudatta a Mávinform szombat reggel az MTI-vel.

 

 

Azt írták, a reggeli Keszthely-Budapest közötti sebesvonat nem közlekedik, míg a Nagykanizsa-Budapest-Déli pályaudvar közötti reggeli Tópart InterCity jelentős késéssel jár.

 

A Keszthelyről 6.48-kor a Déli pályaudvarra induló Balaton InterCity helyett Fonyódig pótlóbusz közlekedik, ahogy a Fonyódról Keszthelyre 6.32-kor induló személyvonat helyett is.

 

A Mávinform szerint egyes vonatokat dízelmozdonyokkal továbbítanak a meghibásodás által érintett szakaszon.

 

A Tópart és a Balaton IC vonatok felármentesen igénybe vehetők Budapest-Keszthely, illetve Budapest-Nagykanizsa között - áll a közleményben.

 

 


MTI 2023. április 1., szombat 9:03

 

Mávinform: újra járnak a vonatok Balatonmáriafürdő-Balatonszentgyörgy-Keszthely vonalon

 

Budapest, 2023. április 1., szombat (MTI) - A dél-balatoni vonalon a Balatonmáriafürdő-Balatonszentgyörgy-Keszthely vonalszakaszon ismét villanymozdonnyal közlekedhetnek a vonatok - tudatta a Mávinform szombaton az MTI-vel.

 

A korábbi közlés szerint felsővezeték-hiba miatt átmenetileg nem közlekedtek a vonatok a Keszthely-Balatonszentgyörgy és a Zalakomár-Balatonszentgyörgy szakaszon, az arra utazóknak jelentős késésekkel kellett számolniuk.

 

A legfrissebb információk szerint a Budapest-Keszthely közötti Balaton InterCity vonatok menetrendje fokozatosan állhat helyre.

 

Hozzátették, hogy továbbra is dízelmozdonyok továbbítják a Tópart InterCity vonatokat a Balatonszentgyörgy-Zalakomár vonalszakaszon, így a Budapest-Nagykanizsa között közlekedő Tópart InterCity vonatok menetideje még meghosszabbodik 30-50 perccel.

 

Az InterCity vonatok felár megfizetése nélkül igénybe vehetők a teljes vonalon - áll a közleményben.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb