Skip to main content

NBI/B női junior - Marcali VSZSE - FTC II.-Bástya Millenium 29 – 30 (10-14)

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2014. április 26. Szombat, 21:54

SPR 1209

Volt 1-10 is az eredmény az első félidőben... mintha bennmaradtunk volna az öltözőben, persze a pályán voltunk, de a rettenetes akarás szinte hátráltatott minket. Nagyon meg akarták nyerni ezt a meccset a lányok! És szerintem meg is nyerték!

A számszerű eredmény persze más, de felálltak a padlóról és 9 gólos hátrányból fordítottak, egy Fradi ellen! Ezek a marcali és csurgói lányok megint megmutatták, hogy tudnak komoly gondot okozni a nagy budapesti egyesület, velünk össze sem vethető lehetőségekkel rendelkező csapatának.

Nagyon örült a Fradi a győzelemnek, van oka rá! Ha csak egy picivel több szerencsénk van ... megverjük a bajnokesélyes budapesti nagycsapatot! Amit a lányaink a pályán a mérkőzés kétharmadában tettek az csak dicsérendő!

Dicsérni kell a szurkolókat is, hiszen már a juniormérkőzésen is fantasztikus hangulatot csináltak! Itt köszönjük a Tom- Marketnek, hogy megvásárolta a „tapsoló lufikat"

Balogh Bea nyilatkozata:

Nagyon szerettek volna győzni a lányok és talán ez a görcsös akarás miatt a mérkőzés első 10 perce nem sikerült számunkra. Időbe tellett mire magunkhoz térünk. Én azt gondolom, hogy ma nagyon nagyot játszottak a lányok. Ledolgoztak egy 9 gólos hátrányt, és átvették a vezetést, végig harcolták a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy a végén, a rutintalanságunk – az NBI/B szintről beszélek! – volt az oka a vereségünknek. Ez a Fradi egy nagyon jó csapat, másodikak a bajnokságban! Ezzel a Fradival egy ilyen szoros meccset játszani, az dicséretes! A lányok büszkék lehetnek magukra! Ez egy nagyszerű mérkőzésen mutatott nagyszerű játék, emelt fővel kell fogadni az egy gólos vereséget!

Dicséret illeti a csapatot, de szeretném kiemelni a Katát (Bárczi Kata) mindenképen, az Esztit (Szabó Eszter) aki megint szenzációs volt, a Glórit (Novográdecz Glória) aki ma jól is védekezett. A kapusainkkal is elégedett vagyok, nagyon jó és látványos védéseik voltak, de mellette volt, hogy „elaludtak" és olyan gólokat kaptak, amit nem szabadott volna.

A végén még azt szeretném hozzátenni, hogy tényleg nagyon büszke vagyok a csapatra, mert egy ilyen kisváros, mint mi vagyunk egy Fradi ellen szerepelt ilyen nagyszerűen! Egy összeválogatott csapat ellen egy, illetve két kisváros lányai. Ez a nagyon nagydolog, hogy ezek ellen a csapatok ellen is fel tudjuk venni a versenyt.

{besps}2014/2014-04-26-21-26-34{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

{besps}2014/2014-04-26-21-26-56{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

{besps}2014/2014-04-26-21-27-12{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon

{besps}2014/2014-04-26-21-27-28{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb