Skip to main content

Továbbjutás a Magyar Kupában

Írta: Marcali VFC
Megjelent: 2017. augusztus 10. Csütörtök, 07:09

DSCN3690

Felnőtt csapatunk tegnap délután Toponáron idegenben kezdte meg Magyar Kupa szereplését. Nem jó előjelekkel vártuk az összecsapást, összesen 10 játékos nem tudott a csapat rendelkezésére állni. A védelmünk összéletkora 175 év volt... Mindkét kapusunk sérüléssel bajlódik, így Háromi Zoltán kapusedző állt a kapuban.

 

A problémák ellenére jól kezdtünk, az első félidőben több gólhelyzetet is kialakítottunk és két gólos előnyre tettünk szert. A második félidőre feljöttek a hazaiak és kiegyenlítették az állást. Az utolsó percekben jött a csattanó: támadóink szép összjátéka után megszereztük a győztes gólt, ezzel csapatunk továbbjutott a következő fordulóba.

 

A nyári játékosmozgásról: sikerült a védelembe és a támadósorba is minőségi játékosokat igazolni, bővült a keretünk. Örömteli, hogy több Marcali fiatal döntött úgy, hogy ismét komolyabb szinten kívánnak focizni, újrakezdik a játékot. Nekik több idő kell, hogy felvegyék a ritmust.

 

Érkezett: Sámóczi Alex (Segesd), Horváth Ádám (Kéthely), Pamuki Gergő (újrakezdte), Fenusz Tamás (Zalakomár), Tislér Edvin (Buzsák), Fischer Dániel (Várvölgy), Vörös Miklós Dávid (Kaposmérő), Péter Zoltán (újrakezdte).

 

Távozott: Zsámbok István (Somogyvár), Bakonyi Dávid (Kéthely), Gyovai Kristóf (abbahagyta), Kassai Gergely (elköltözött), Korona Milán (?).

 

Hajdu Richárd és Maros Bálint pedig munkahelyi elfoglaltságaik miatt kevesebbet tudnak segíteni a csapatnak.

 

capture 20170810 084027

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb