Skip to main content

Évzáró Nagyrendezvény a Mozgáskorlátozott Csoportnál

Írta: Salamon Györgyné
Megjelent: 2013. december 14. Szombat, 19:24

IMG 1646

A Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesület Marcali Körzeti Csoportja 2013. december 13-án tartotta évzáró nagyrendezvényét a GYÉK-ben.

Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Dr. Sütő László polgármester úr, a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesületétől Végh János titkár úr és több kedves munkatársa, továbbá a megyében működő körzeti testvér csoportok vezetői és képviselői. A nagyszámban (170 fő) megjelent tagsággal együtt ünnepeltek a Marcaliban és Csömenden működő helyi civil szervezetek vezetői meghívottjai.

A vezetői köszöntések sorát Kutor Sándor zárta, a marcali csoport nevében megköszönve Salamon Györgyné Magdika fáradhatatlan vezetői munkáját.

Az ünnepi műsoruk lendületét a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola hetedikes tanulói adták, lelkes néptánc előadásukkal, vezetőjük Kiss Katalin tanárnő. A meghitt és szeretetteljes hangulatot pedig saját csoportjuk irodalmi színpada és énekkara erősítette, kiknek felkészítését Surányi Ferencné Dér Dóra tanárnő és Surányi Ferenc (Nóta olimpia ezüstérmes nótaszerző) irányította.

Az est folytatásában hagyományosan finom vacsora, jó zene, tánc és baráti beszélgetés következett. (képek: Kutor Sándor)

Tisztelettel:

Salamon Györgyné
Körzeti csoportvezető

{besps}2013a/2013-12-14-19-20-16{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb