Skip to main content

Játszótéri tekergő - Szerelmesek kútja

Írta: Dr. Mészáros Géza
Megjelent: 2022. augusztus 20. Szombat, 00:59

DSCN2152

Dr. Mészáros Géza és Molnár Ágnes Anna önkormányzati képviselő, Vigmondné Szalai Erika és Zsirai Tibor a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft munkatársai Mozgó Kultúrházzal és „Mobil” játszótérrel várták a gyermeket és szüleiket a „Szerelmesek Kútja” melletti zöld területen a Jókai utcában.

 

 

Volt arcfestés, kézműves foglalkozás, társas játék, ügyességi és logikai játék, ugrálóvár, közösségi foglalkozás.

 

A várakozáson felül – a bizonytalan időjárás ellenére is - szépszámban – még Budapestről, a nagyszülőhöz érkező unoka is élvezhette a szervezők mindenre kiterjedő figyelmességét - megjelenteket meglepetések is várták, úgymint Dr. Mészáros Gézáné és Molnár Ágnes Anna által sütött és tekert, többféle ízesítésű palacsinta, túró rudi, üdítő.

 

A képviselők remélik, hogy sikerült örömteli és kellemes délutánt varázsolni az oda látogató gyermekeknek és szüleiknek.

 

A képviselők köszönik a rendezvény támogatását a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft-nek, a Marcali Városi Könyvtárnak, a magát megnevezni nem kívánó vállalkozónak, a GAMESZ munkatársainak, Óvodai Központ munkatársainak, Németh Emesének és Miszi Zsuzsinak, Katona Kornélnak, ifj. Kiss Lajosnak, Nemes Endrének, Teleki Ádámnak, Simon Daninak, Gadányi Albert polgármester úrnak és családjának.

 

Képek: Szován-Kutor Györgyi

 

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb