Skip to main content

Noszlopysok az Erzsébet- táborban

Írta: Noszlopy Iskola
Megjelent: 2023. szeptember 29. Péntek, 09:39

20230920 104815 1

2023. szeptember 18-20-ig a nyolcadik a és b osztály őszi ottalvós táborban járt. Gyermekeink beszámolója erről a néhány, de annál tartalmasabb napról:

 

 

A marcali Piac téren lévő gyülekező után az első megálló a Szépkilátó volt. Gyönyörködtünk a Balatonban, megismételtük a két évvel korábbi képeket a forrás partján játszva.

 

Zánkára érkezve a sötétkék házunkhoz híven megkaptuk sötétkék karszalagunkat, majd elfoglalhattuk szobáinkat. Aztán programok sora várt ránk. Hallgattunk előadást az e- sportokról, sétáltunk a tóparton, hajókáztunk, ami mindenkinek nagyon tetszett, pedig az idő igencsak szeles volt. Másnap a Bogaras ember érdekes előadásán még kezünkbe is vehettük kis kedvenceit. Jártunk hadiparkban, néztünk fergeteges cirkuszi produkciót, szórakozhattunk Petőfi Sándor: János vitéz című előadásán. Esténként koncert és disco biztosította a jókedvünket, ami után kissé nehezen jött össze az éjszakai pihentető alvás, egy táborban hogy másként is lenne!

 

Utazásunk utolsó látványossága Tapolca volt, ahol a Malom-tó, és a patak mentén sétálgatva, halakat, kacsákat csodálva, még nem is sejtettük, milyen nagy élményt nyújt majd a tavasbarlangban csónakázás.

 

Érkeztünk, ahonnét indultunk, a Piac térre, élményekkel telve, mégis egy kicsit másként. Az utolsó általános iskolás tábor élménye eltöltött egy kis szomorúsággal bennünket, ám magában hordozta a leendő középiskolás táborok ígéretét is.

 

Szeptember 20-án a 6.b és c osztályok indultak a zánkai táborba. Mivel az időjárás is kegyes volt hozzánk, így a szerda délutánt fürdéssel tölthettük. A zenés programokon, a sétahajózáson és a cirkuszon kívül több szuper programban is volt részünk. Trambulinoztunk, lézerharcoltunk, tudományos előadásokon, csapatépítő játékokon is részt vettünk. Pénteken fájó szívvel búcsúztunk a szállásunktól. De a programok még nem értek véget. Megnéztük a balatongyöröki Római- forrást és megismerkedtünk a Kis- Balaton állat- és növényvilágával a Látogatóközpontban. Tartalmas három napot töltöttünk együtt.

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb