Skip to main content

Vármegyei tanulmányi verseny a Marcali Hétszínvirág Általános Iskolában...

Írta: Hétszínvirág EGYMI Marcali
Megjelent: 2024. április 21. Vasárnap, 22:08

cats2210

A tanulásban akadályozott 6-7. évfolyamos tanulók iskolái számára meghirdetett komplex tanulmányi csapatverseny vármegyei válogatója 2024.04.18-án került megrendezésre intézményünkben.

 

 

A válogatóra a vármegyénkben működő gyógypedagógiai intézményekből érkeztek csapatok: 6. és 7. évfolyamos tanulók és felkészítőik. A 4 állomás versenyfeladatait az országos döntőt rendező intézmény szakmai munkaközössége dolgozta ki.

A tanulmányi versenyen történelemből, magyar irodalomból, technika és tervezés, természettudomány tantárgyakból megszerzett tudásukról adhattak számot a tanulók, valamint bizonyíthatták, hogy ha szükséges tudnak csapatként is együttműködni.

Az egyes állomásokon 45 perc állt a tanulók rendelkezésére, hogy a sokszor összetett, időnként nehéz feladatokat is meg tudják oldani.

A verseny az előre meghatározott időbeosztás alapján rendben zajlott. A megnyitón az intézményvezető köszöntötte a jelenlévőket, jó munkát és egyben egy nagyon kellemes együtt töltött napot kívánt. A csapatok kihúzták a szimbólumaikat, majd megkezdődött az izgalmas megmérettetés. Amint az egyes állomásokon végeztek a csapatok, a zsűri összesítése után, kihirdették a verseny végeredményét, majd átadták a megérdemelt díjakat: okleveleket és tárgyjutalmakat.

capture 20240421 215934

 

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb