Skip to main content

Rinyamenti KC - Marcali VSZSE junior női kézilabda 27:25 (15:15)

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2013. május 26. Vasárnap, 22:46

Az Atád lett a hatodik, mi a hetedik helyen végeztünk az NBI/B női junior bajnokságban. Ha valaki azt mondja nekem, hogy hazáig dühöngök ezen az eredményen a kocsiban, a bajnokság kezdetekor szeptemberben, biztosan orvoshoz küldöm!

SPR_4856De azért néhány óra múltával már egy kicsit másként látom a dolgot. Azt azért hozzáteszem, ez egy nagyon fájó vereség, mert jobbak vagyunk, mint a Nagyatád. Persze az Atádi barátaim azt mondják ... tetszettek volna győzni! Igazuk van, most ők nyertek. Na de legközelebb!!!

Nem tisztem értékelni egy csapat fiatal kézilabdást, mert én nem vagyok szakember, csak egy elfogult szurkoló. Azt azonban érzem, látom, hogy ez egy nagyon jó csapat, amelyik sokra hivatott!

Köszönöm lányok a sok örömet, amit kaptam a játékotokat látván, ha lehet a következő szezonban kerüljük az „infartusközeli" állapotokat ha lehet! :-))

Természetesen a szakember értékelésére is sor kerül. A csapat edzője Balogh Bea részéről, a jövő héten.

Balogh Bea nyilatkozata:

A junior meccsen én végig úgy éreztem, hogy jobbak vagyunk, de egyszerűen nem tudtunk elmenni komolyabb előnnyel. Az első félidőben volt egy időszak amikor egy kicsit jobban vezettünk, de félidő végére betudták hozni azt a négy gólos előnyt.

A második félidőben hasonlóan a felnőtt mérkőzéshez, olyan nyögve- nyelősen ment az egész. Viszont itt a végén nem tudtunk visszakapaszkodni. A junior így a hetedik helyen végzett.

{gallery watermark=1 watermark:position=se watermark:x=10 watermark:y=10}2013-05-26-22-41-08{/gallery}

{gallery watermark=1 watermark:position=se watermark:x=10 watermark:y=10}2013-05-26-22-41-22{/gallery}

{module [99]}

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb