Skip to main content

Egy gyanúsított, két szabálysértés, két bűncselekmény

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2013. november 07. Csütörtök, 17:38

477-31Szabálysértési őrizetben K. József 29 éves komlói lakos.

A Fonyódi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése, kábítószer birtoklása vétség, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy komlói lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. november 6-án 14 óra 35 perc körüli időben egy balatonlellei üzemanyagtöltő állomáson egy férfi a tankolást követően fizetés nélkül elhajtott.

Ezt követően bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére, hogy az egyik helyi áruházban bolti lopás történt, amely kapcsolatba hozható azzal a férfival, aki előzőleg fizetés nélkül távozott a benzinkútról. A rendőrök az áruház parkolójának közelében megtalálták a keresett járművet és a férfit, akinél a ruházat átvizsgálás során - az elsődleges szakértői vélemény alapján - kábítószernek minősülő anyagot találtak. Továbbá az is kiderült, hogy a jármű egy korábban lopott rendszámtáblával volt felszerelve.

K. Józsefet elfogták és előállították a Balatonlellei Rendőrőrse. Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a 29 éves komlói férfi aznap nem csak Balatonlellén, hanem Siófokon, egy áruházban is tulajdon elleni szabálysértést követett el. K. Józsefet - szabálysértési őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmények és a szabálysértés elkövetését is elismerte.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb