Skip to main content

Sértettek jelentkezését várja a Tabi Rendőrőrs ...

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2014. július 31. Csütörtök, 12:49

1 329

A Tabi Rendőrőrs lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 42 éves férfi tabi ingatlanok garázsaiba és melléképületeibe hatolt be, és elektromos szerszámokat, gázpalackokat tulajdonított el.

Az ügyben a nyomozók O. L-t - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során megtartott házkutatások alkalmával további, bűncselekményekből származó tárgyak kerültek elő, melyek közül többet az eltulajdonítást követően átfestettek. A lefoglalt holmik egy részének tulajdonosai jelenleg ismeretlenek, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A rendőrség kéri, hogy akik az alábbi képeken saját tulajdonukban lévő tárgyakat felismerik, jelentkezzenek személyesen a Tabi Rendőrőrsön (8660 Tab, Kossuth Lajos utca 35.) vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/82/502-700-as telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További képek!

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb