Skip to main content

Körözöttek a rendőrök hálójában

Írta: Somogy MRFK
Megjelent: 2016. március 25. Péntek, 08:08

korozott lead kep ill 0A barcsi körzeti megbízottak 2016. március 24-én 7 óra 53 perckor Istvándiban fogtak el egy helyi lakost. A 33 éves férfit a Barcsi Rendőrkapitányság bírság meg nem fizetése miatt körözte. A rendőrök P. Tibort előállították a rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

A lengyeltóti rendőrök 2016. március 24-én 12 óra 40 perckor a település belterületén igazoltattak egy 21 éves helyi férfit, aki ellen a Fonyódi Rendőrkapitányság bírság meg nem fizetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. P. Krisztofert elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

A kaposvári körzeti megbízottak 2016. március 24-én 16 óra 40 perckor a város belterületén ellenőriztek egy 24 éves helyi lakost. Megállapították, hogy a férfi ellen lopás, valamint garázdaság vétség elkövetése miatt a Kaposvári Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök B. Zsoltot elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2016. március 24-én két körözött személlyel szemben intézkedtek. A 25 éves B. Balázst és a 26 éves B. Györgyöt Somogyszentpálon fogták el. Mindkettőjük ellen bírság meg nem fizetése miatt volt érvényben elfogatóparancs, ezért őket a rendőrök a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb