Skip to main content

A gyerekek biztonsága a legfontosabb

Írta: SVMRFK
Megjelent: 2023. szeptember 22. Péntek, 10:01

3 3493

A Somogy Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság a társszervekkel közösen gyermekek számára szervezett tematikus programot a Biztonság Hete jegyében.

 

 

A somogyi baleset-megelőzési szakemberek 2023. szeptember 21-én, 13 és 16 óra között tematikus játékokkal, interaktív foglalkozásokkal készültek a kaposvári Berzsenyi Dániel Általános Iskola alsó és felső tagozatos tanulóinak.

 6 1384

A gyermekeket a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési, baleset-megelőzési és toborzó standja mellett a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Magyar Vöröskereszt Somogy Vármegyei Szervezete, a Somogy Vármegyei Kormányhivatal, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Somogy Vármegyei Igazgatósága, a MÁV Területi Vasútbiztonság Pécs, és a Magyar Biztosítók Szövetségének munkatársai várták a helyszínen.

 2 4189

A rendezvénysorozatot idén már hetedszer szervezi meg az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) a Magyar Biztosítók Szövetségével (Mabisz). A baleset-megelőzési témájú rendezvényeken a programsorozat kapcsán már több ezer gyermek vett részt.

 

Az idei eseményen a résztvevők külön is fel szeretnék hívni a figyelmet a szabályos közlekedésre a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, a KRESZ előírásaira és a balesetekre, ezek megelőzésére. Nem lehet eléggé hangsúlyozni a gyermekek és a felnőttek érdekében is ennek fontosságát.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb