Skip to main content

A fejszék is előkerültek az italozás során

Írta: Somogy Vármegyei Főügyészség
Megjelent: 2024. február 22. Csütörtök, 09:03

kép1

A Siófoki Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki fejszével verte szét az ismerőse kerítését.

 

 

A vád szerint a negyvenes éveiben járó férfi 2023 májusában a családtagjai és ismerősei társaságában már a délutáni óráktól kezdődően alkoholt fogyasztott egy siófoki háznál. A vádlott később – mivel estére erősen ittas állapotba került – szóváltásba keveredett a társaival, ezért dühösen távozott az ingatlan udvaráról.

A férfi azonban nem ment messzire, a közelben parkoló autójából két fejszét vett magához, majd azokat a kezében tartva érkezett vissza a nagykapu elé, ahonnan kiabálva fenyegette korábbi vendéglátóit, ennek nyomatékosítása érdekében pedig az egyik fejszével a kerítésre is ráütött, amely emiatt behajlott. Az agresszív férfit végül a helyszínre érkező járőrök a Siófoki Rendőrkapitányságra állították elő.

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

A vádlott által megrongált kerítésről a fényképet a nyomozó hatóság a helyszíni szemle során készítette.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb