Skip to main content

Társasház bejáratában tombolt az ittas nő

Írta: Somogy Vármegyei Főügyészség
Megjelent: 2024. április 02. Kedd, 09:40

kep

A Nagyatádi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó nővel szemben, aki - többek között - egy üvegszilánkokkal teli hátizsákkal bántalmazott egy házaspárt.

 

 

A vádirat lényege szerint a vádlott 2023 augusztusában, az utcán felfigyelt a sértetti házaspárra, akiket ittasan szidalmazni kezdett. Mivel a vádlott a szidalmazással akkor sem hagyott fel, amikor a sértettek a társasházi otthonuk kapuján már bementek, a férfi visszafordult feltartóztatni a nőt, aki előbb ököllel, majd a hátizsákkal ütötte a sértettet. A vádlott hátizsákjában egy üveg bontatlan bor is volt, ami az ütések hatására eltörött, és karcolásos sérüléseket okozott a férfinak.

A férje bántalmazását látva a feleség igyekezett segíteni neki, de az elkövető őt is megtámadta, és az üvegszilánkokkal teli hátizsákjával megütötte, illetve az arcán megkarmolta.

A nő a garázda jellegű cselekményét még a rendőrök értesítése után is folytatta. A sértettektől eltávolodva, továbbra is szitkozódva legalább egy gépjárművet megrúgott, míg egy másik gépjárműnek a motorháztetőjére felfeküdt.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

A fénykép a bántalmazáshoz használt hátizsákról és benne lévő összetörött borosüvegről készült.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb