Skip to main content

A sátorvassal ütötte várandós élettársát

Írta: Somogy Vármegyei Főügyészség
Megjelent: 2024. április 19. Péntek, 09:02

kep1 1 1024x768

A Marcali Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki strandolás közben támadta meg a párját.

 

 

A vád szerint a harmincas éveiben járó férfi és az élettársa 2023 májusában, egy balatonberényi szabad strandra érkeztek, ahol közösen állították fel a sátrukat. Nem sokkal később azonban vitázni kezdtek, melynek során a vádlott trágár kifejezések közepette, kiabálva szidalmazta a párját.

Erre tekintettel a nő távozni akart a helyszínről, amelyet a vádlott akként akadályozott meg, hogy a hajánál fogva a földre rántotta partnerét. Ezt követően a férfi magához vette az egyik 45 cm-es, alumíniumból készült sátorvasat, és azzal legalább három alkalommal megütötte az élettársát, melyet észlelve a közelben strandolók értesítették a rendőrséget.

A Marcali Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a férfival szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta azzal, hogy a bíróság egyúttal a vádlott korábbi, felfüggesztett szabadságvesztés büntetésének végrehajtását is rendelje el.

A bántalmazás eszközéül szolgáló sátorvasról a nyomozó hatóság a fényképet a szemle során készítette.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb