Skip to main content

Hétvégi tűzoltói beavatkozások

Írta: Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Megjelent: 2024. május 06. Hétfő, 16:34

1088297

Három tűzeset mellett nyolc műszaki mentéshez riasztották a somogyi tűzoltókat a hétvégén. Baleset, bajba jutott állat mentése és leszakadt faág eltávolítása miatt is tűzoltói segítségre volt szükség.

 

 

Karambolozott két személyautó pénteken Balatonfenyvesen, a 7-es főút belterületi szakaszán, a Nimród utca közelében. Az egyik jármű az árokban, a másik pedig az úttesten állt meg. A műszaki mentést a balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték.

A vasúti közlekedést akadályozta egy lehasadt faág Tab Béke utcájában. Az ágat, amely leszakított egy telefonvezetéket is, a tabi önkormányzati tűzoltók távolították el.

6638de330166f0.72038380

Összeütközött két személygépjármű péntek este Kaposváron, az Árpád utca és a Szalay Fruzsina utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. Az autókban csak a sofőrök utaztak, akik a baleset során nem sérültek meg.

Lángok csaptak fel egy kisteherautó motorteréből szombat reggel Fonyódon. A jármű vezetője egy porral oltóval elfojtotta a lángokat, a balatonboglári önkormányzati és a fonyódi önkéntes tűzoltók pedig visszahűtötték a felforrósodott alkatrészeket.

Kerítés rácsai közé szorult egy őz Balatonföldvár Újstrand utcájában. Az állatot a siófoki hivatásos és a kőröshegyi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével mentették ki szorult helyzetéből, majd szabadon engedték.

6638dccbc57473.50136804

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy megközelítőleg ötven négyzetméteres melléképület szombaton, Kisbárapáti Fő utcájában. Az esethez riasztott kaposvári hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack felrobbant az építményben, egy másikat épségben sikerült kihozni az egységnek. A tűzoltók három vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat.

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb