Skip to main content

„Szilveszteri bál és fergeteg party” Kéthelyen

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2013. november 28. Csütörtök, 08:47

Molnár Balázs szervezésében, egy nagyszabású szilveszteri mulatság körvonalazódik az Ax & Ax Borászati Kft. kéthelyi borkatedrálisában. A Facebook -on napok óta újabb és újabb információk látnak napvilágot a rendezvényről. Megkerestem a szervezőt, és bővebb információkat kértem az eseményről.

szilveszter2013 header

Két korábbi nagyon sikeres rendezvény - kéthelyi Szüreti Bál, KIWANIS Bál - már igazolta, hogy a környék egy új, nagy befogadó képességű, ugyanakkor nagyon kellemes környezetet kínáló rendezvényhelyszínnel lett gazdagabb. Úgy tapasztalom, nagy aktivitással szervezed a következő eseményt, a szilveszteri bált. Arra kérlek, hogy informáld olvasóinkat a programról.

A nagysikerű szüreti bálkor elhatároztam, hogy ha lehetőségem lesz, szeretnék még hasonló színvonalas rendezvényeket összehozni közösen a borászattal. A szüreti bál után a tulajdonosokkal megbeszéltük, hogy a környék legnagyobb, és egyben legszínvonalasabb szilveszteri bálját fogjuk megszervezni.

20131005-214248-IMG 0278

Többen jelezték, a korábban ott vendégeskedő, bálozó vendégek részéről, hogy szívesen töltenék el az év utolsó óráit egy rendezvényen a borászatban, így nem csak részünkről mutatkozott igény a szervezésre, hanem a közönség részéről is. Úgy gondoltam, hogy most nem csak egy egyszerű szilveszteri bált szeretnék szervezni, hanem egy igazi szórakoztató rendezvényt.

20131005-215254-IMG 0299

A cég vezetői úgy döntöttek, hogy az egész épületet a vendégek rendelkezésére bocsátják, ezért két szinten lesz megrendezve a szilveszteri mulatság. A földszinten a boltíves pincében fergeteg party lesz, azaz diszkó, ahol a retró zenéktől kezdve a mai slágerekig mindent megtalálhatunk. Az emeleten pedig amolyan hagyományos bál, a megszokott igényességgel, névre szóló helyekkel kialakított bálteremben, a Melinda & a Happy Boys zenekar zenéjére lehet táncolni és szórakozni. Az emeleti részre jegyet váltók (6500 Ft-/fő), asztalonként hidegtálas vacsorát, egy üveg bort, egy üveg pezsgőt, ásványvizet, személyenként éjfélkor egy pár sacher virslit és egy pohár pezsgőt kapnak a koccintáshoz. Amennyiben nagy igény lesz a vacsorás jegyek iránt, a földszinten is helyezünk el asztalokat. Természetesen a további fogyasztásra is lesz lehetőség méltányos áron. (Egy palack minőségi bor, már akár 1000 Ft)

VZA 3161

A földszintre jegyet váltóknak 3000 forint lesz a belépő és ők is kapnak éjfélkor 1 pár sacher virslit, 1 pohár pezsgőt. A két szint között szabadon lehet közlekedni, tehát aki éppen a diszkóra kíván táncolni az, lemegy a földszintre, aki pedig tánczenére vágyik, az felmegy az emeletre. A diszkóban alapvető lesz a közönség igény kiszolgálása, tehát ne egy elvont művészeti programra, hanem egy igazi házibulira számítsanak.

Hány órakor lesz nyitás, és meddig tart a rendezvény?

Fél nyolckor nyitjuk az ajtókat, és amíg a vendégek jól érzik magukat, addig leszünk.

VZA 3168

Volt egy igény az elmúlt bálokon, mivel elég távol van a településközponttól a helyszín, és nincs tömegközlekedés, ezért a gépkocsit kell választani a helyszínre jutáshoz. (Parkoló van bőven!) Viszont akkor egy embernek biztosan alkoholmentesen kell ünnepelnie. Lesz megoldás, kérem egyrészt a plakáton lévő telefonszámon, illetve a helyszínen a „porta szolgálatnál" jelezzék és a „problémát" megoldjuk!

971066 322579301211567 948951227 n

Milyen kísérő programok lesznek?

AX-hangja választás lesz, zsűrivel, és ami nagyon fontos, értékes nyereményekkel. Egy igazi X-faktoros karaoke partira gondoljanak, remélhetően nagyszerű énekesekkel és sok nevetéssel. Éjfélkor lesz tűzijáték. És az elmaradhatatlan tombola.

A tombola főnyeremény egy wellness hétvége 2 fő részére egy **** szállodába!

De a további nyeremények is értékesek: pl: digitális fényképezőgép, hordozható DVD- lejátszó, értékes borkollekció, ajándékcsomagok...

Hány vendégre számítasz?

Talán nem túlzok, de közel 500 vendégünk lesz, az érdeklődést látva. ( A kéthelyi szüreti bálon, több mit 300 vendég volt.) A báltermi részben 250-300 vendéget tudunk leültetni, aki jól akar szórakozni egy kulturált környezetben, az vegye meg mihamarabb a belépő jegyét!

Várjuk kedves vendégeinket!

szilveszter2013 info

 (X)

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb