Skip to main content

Országos Természetismereti Vetélkedő - Döntő

Írta: Antics József
Megjelent: 2017. március 31. Péntek, 04:33

 DSC2396 97 20170330 19523368

A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Természetbarátok Munkaközössége által rendezett Országos Természetismereti vetélkedő döntőjét tartottuk március 29-én Szőcsényben.

 

A rendezvényt Huszti Gábor, a Megyei Közgyűlés Alelnöke, a verseny fővédnöke köszöntötte. A versenyzőket Torma Sándor Ede mb. igazgató buzdította lelkes versengésre. A versenyt Tóth Krisztina igazgató helyettes asszony, a munkaközösség alapító tagja nyitotta meg.

 

Délelőtt a csapatok tíz fordulóból álló elméleti feladatsort oldottak meg. A finom ebéd után egy kilenc akadályból álló pályát küzdött le valamennyi diák sikeresen. Az összesített eredmények alapján általános iskolás kategóriában a Somogysámsoni Általános Iskola csapata bizonyult a legjobbnak. A középiskolások versenyében a nagyon szoros élmezőny elején a FM. DASZK Vépi Középiskola leány csapata végzett. A második és harmadik helyezést a rendező iskola két fiúcsapata szerezte meg.

 

Támogatóinknak köszönhetően minden résztvevőnek tudtunk ajándékot adni, míg az első három helyezett csapat valamennyi tagja értékes könyvek közül választhatott.

 

A nagyon kellemesen fárasztó nap után a résztvevők így köszöntek el: "Jövőre újra találkozunk." Nekünk, rendezőknek, ez volt az igazi ajándék.

 

Tudósított: Antics József mk. vezető
Fotó: Csernalovics László

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb