Skip to main content

Itt lehet a Balaton új hajóival utazni áprilisban

Írta: hirbalaton.hu
Megjelent: 2024. április 14. Vasárnap, 13:25

1869313SiofokbaharthajonyarfotoKrauszAndrea e1693999884845

Az új hajók a régiekkel együtt szelik a hullámokat. Aki biztosan újjal szeretne utazni, érdemes előre megtervezni – írja a likebalaton.hu.

 

 

Április 14-én Siófok-Balatonfüred-Tihany vonalon fogják járni a menetrendet, így érdemes lesz ezt az úti célt kitűzni, ha a Balaton környékén jársz.

Az új Balaton katamaránnal áprilisban két hétvégén keresztül (04.20-21. és 04.27-28.) Siófokon találkozhatsz 1 órás sétahajónkon. Kapcsolódj ki a fedélzetén és csodáld meg a tavaszi panorámát a tó közepéről!

Tomaj nevű új katamaránnal a hónapban a következő helyszíneken lesz lehetőség hajózni:

  • Április 20-án szombaton a Hajózási évadnyitó rendezvény keretében mutatkozik be Fonyód-Badacsony útvonalon. Ingyenes hajózási lehetőséggel és a badacsonyi kikötőben szórakoztató- és kézműves gyermekprogramokkal várjuk az érdeklődőket.
  • 04.21-én vasárnap pedig már menetrendi járatban fog közlekedni Fonyód és Badacsony között.
  • Április 27-én, a hónap utolsó hétvégéjén a balatonboglári Balaton Csavargőzös megnyitója keretében mutatkozik be a Tomaj katamarán. Balatonboglár és Révfülöp között ingyenesen kelhetsz át vele a nap folyamán 12:00 és 14:00 óra között.
  • Ezt követően 04.28-án vasárnap ismét Fonyód-Badacsony hajóúton menetrendben fog közlekedni – olvasható a likebalaton.hu oldalon.

Fotó: Krausz Andrea

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb