Skip to main content

Szőcsényi diákok az Országos Haditorna Versenyen

Írta: Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola
Megjelent: 2024. április 22. Hétfő, 07:54

0754

A kadétok és rendészek között is megállták a helyüket, és hetedik helyezést értek el iskolánk diákjai az Országos Haditorna Verseny döntőjében.

 

 

A Déli ASzC Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjai a MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban Balatonakarattyán 2024. április 15-18. megrendezésre került Országos Haditorna Verseny döntőjében ismét kimagasló eredményt értek el. A verseny az őszi megyei fordulókkal kezdődött, az országos döntőbe a megyei fordulók győztesei jutottak

A verseny során 4 fős csapat tagjaként, 7 versenyszámban mérték össze a tudásukat és ügyességüket a versenyzők. Szerepelt a feladatok között a mátrix labirintus-futás, elsősegélynyújtás, akadálypálya is. A két napos verseny során az időjárás nem volt kegyes a versenyzőkhöz, de ennek ellenére tanulóink állták a sarat. A csapat összesítésben a hetedik helyezést szerezte meg a 20 induló csapat között.

Büszkék vagyunk az elért eredményre. A szőcsényi csapat tagjainak gratulálunk az eredményes szereplésért! Az országos döntőben a csapat tagjai Kizlinger Dániel, Hegyi Balázs, Berta Nimród és Darvasi Hunor voltak. Köszönjük a tanulók eredményes felkészítését Máté Péter kollégiumi támogató oktatónak, valamint köszönetet mondunk iskolánk azon tanulóinak is, akik a felkészülésben munkájukkal támogatták a csapatot. (Verkman Gábor, Pásztor Attila, Járnovics Csaba, Erdélyi Barnabás)

 

A galériához kattintson a képre!

 

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb