Skip to main content

Változik a boltok nyitvatartása, jön a hosszú hétvége

Írta: startlap.hu
Megjelent: 2023. október 20. Péntek, 08:36

shopping carts 1275480 640

Október 23-án, hétfőn nemzeti ünnep lesz, ezért a legtöbb boltlánc - így az Aldi, a Lidl, a Tesco, a Spar, a Penny, az Auchan - zárva lesz, de akad pár kivétel.

 

 

Az Aldi boltjai zárva tartanak október 23-án, hétfőn. Vasárnap az áruházlánc üzleteinek jelentős része reggel 7 órától 19 óráig tart nyitva, azaz a hétköznapi nyitvatartáshoz képest hamarabb zárnak.

A Lidl üzletek is zárva lesznek hétfőn. Vasárnap szintén rövidebb nyitvatartással, jellemzően 7:00 és 19:00 között várják a vásárlókat.

A Spar és Interspar üzleteiben sem lehet vásárolni hétfőn. Az OMV SPAR express és üzletek egy része ugyanakkor nyitva tart október 23-án.

A Tesco üzletei közül a hiper- és szupermarketek és expressz üzletek is zárva tartanak október 23-án. Vasárnap eltérő időpontban, de nyitva tartanak az üzletek.

A Penny boltjaiban sem lehet vásárolni október 23-án, hétfőn. A hét többi napján azonban a szokásos rend szerint lesznek nyitva a boltok.

A benzinkutak, az ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak, a virágboltok, az újságosok, az édességboltok, a vendéglátóhelyek és a kisebb, jellemzően nonstop üzemelő boltok és egyes trafikok tartanak majd nyitva

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb