Skip to main content

November havi nyugdíjfizetés

Írta: alon.hu
Megjelent: 2023. november 04. Szombat, 23:22

senior 4895474 640

A november havi nyugdíjakat 2023. november 10-én (pénteken) utalja a Magyar Államkincstár. A nyugdíj-kiegészítést is ekkor utalják.

 

 

Ha bankszámlára kérte a nyugdíjutalást, már november 10-én (pénteken) hozzájuthat nyugdíjához.

Kiegészítő nyugdíjemelés

A nyugdíj-kiegészítést az idén is novemberben fizetik. 2023. novemberben visszamenőlegesen 3,5 százalékpontos kiegészítő nyugdíjemelést hajtanak végre. Átlagosan közel félhavi nyugdíjjal visz többet a postás. Novemberben így átlagosan 80 ezer forinttal több érkezhet.

A kiegészítő nyugdíjemelést a november havi nyugdíjjal együtt 2023. november 10-én (pénteken) utalja a Magyar Államkincstár.

Januárban újabb, 6 százalékos emelés jön, februárban pedig a 13. havi ellátást is folyósítják. Ezt Varga Mihály pénzügyminiszter jelentette be egy hónappal korábban.

Postai nyugdíjkifizetés

Amennyiben az ellátást postai úton kérte, az ún. nyugdíjkifizetési naptárban, az abban rögzített konkrét kifizetési napon viszi ki a postás a nyugdíjat. A posta minden hónapban 12 munkanapon át viszi ki a havi rendszerességű nyugdíjakat. Így november 10-e és november 27-e között várható a november havi nyugdíj postai kifizetése.

2023. december havi nyugdíj - 2023. december 04. (hétfő) lesz átutalva!

Forrás:alon.hu

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb