Skip to main content

Strand Fesztivál 2023

Írta: admin
Megjelent: 2023. július 18. Kedd, 14:57

S8F CSjc

A Balaton egyik legnépszerűbb rendezvénysorozata ebben az évben is a megszokott helyen, Zamárdiban 2023. Augusztus 24. és 26. Között kerül megrendezésre.

 

 

Ami pedig a programokat illeti, számíthatunk rengeteg hazai fellépőre, tábortűzre, lazulós-beszélgetős off programokra, sportra és persze a nyári Balaton minden extrájára.

 

A szervezők közösségi oldalaikon adtak tájékoztatást a közönségnek a 2023-as terveikről:

 

„A mi célunk az, hogy egy nem olcsó, de megfizethető, értékes, tartalmas és barátságos fesztivál legyen a STRAND, ahol napközben a Balaton legszebb szabadstrandján lubickolhatunk a vízben, este pedig lubickolhatunk a jobbnál-jobb koncertekben, programokban. Sok-sok újítás vár ránk idén - vagyis jövőre. Tizedik éve STRANDolunk együtt és úgy látjuk, ez a helyszín, a fellépőink és nem utolsó sorban a közönségünk megérdemli azt, hogy többet, jobbat, izgalmasabbat kapjon annál, amit alapból mindenki elvár egy fesztiváltól. A szándékunk szerint erről szól majd 2023.” – fogalmazott Fülöp Zoltán, a fesztivál egyik szervezője.

3rTwOX I

Az első nap programján látszik leginkább, hogy merre tart a hazai könnyűzene: szinte kivétel nélkül olyanok a főszereplők, akik néhány éve még nem is nagyon szerepeltek klubokban, fesztiválokon: Azahriah, Beton.Hofi, Dzsúdló, vagy éppen Krúbi, akit a STRAND felmérése szerint a legtöbben várnak.

 

Fellépők:

 

Azahriah, Beton.Hofi, Dzsúdló, Krúbi, On The Low, Analog Balaton, Blahalouisiana, Carson Coma, Follow The Flow, Halott Pénz, hiperkarma, NECC Party, Pál Utcai Fiúk, Vad Fruttik, Wellhello, Bagossy Brothers Company, ByeAlex és a Slepp, Elefánt, Majka, Margaret Island, Valmar, T. Danny és még sokan mások!

overall insta str20234 scaled

2023-ban is lesz Tábortűz, Járai Márk szervezésében, folytatják a Podcast Fesztivált, a Legendákat felvonultató sorozatot a Hajógyárral, a kertmozit, a kincskeresőt és azt a sok-sok játékot, ami már reggeltől élettel töltötte meg a strandot.

 

Forrás, képek: Strand fesztivál

 

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb