Skip to main content

MVSZSE JUDO - Zalaegerszegről 4 aranyérem!

Írta: Nagy Róbert
Megjelent: 2014. szeptember 15. Hétfő, 15:18

judo026

Az MVSZSE Küzdősport Szakosztályának fiatal judósai szeptember 13-án, Zalaegerszegen mérték össze tudásukat a Dél-dunántúli régió judo utánpótlás versenyén.

A 2008-2002 évben született gyerekek léptek tatamira az I. Zalaegerszeg utánpótlás judo versenyen. Szakosztályunk fiatal judósai most olyan ellenfeleken kerekedtek felül, akiktől korábbi versenyeken vereséget szenvedtek. Úgy gondolom, hogy nem voltak hiábavalók az iskolai nyári szünetben is rendszeresen megtartott edzések. Ez a verseny arra is felhívta a figyelmet, hogy melyek azok a technikai hiányosságok, melyeket pótolni kell. A legfontosabb eredmény az, hogy a gyerekek mentálisan fel vannak készülve a küzdelmekre, számukra elmúlt a versenyek előtti „lámpaláz": köszönhetően annak, hogy lehetőségeinkhez mérten részt veszünk a lehető legtöbb versenyen.

A számos érem és dobogós helyezés mellett a legnagyobb eredmény számomra az volt, amikor Böjtös Alexandra (aki aranyéremmel a nyakában álhatott a dobogó legfelső fokán) a nap végén ezt mondta: „Nyertem! Nyertem egy újabb barátot, akivel küzdöttem." Az eredmények:

Horváth Márton Diák E -24 kg kategória I. helyezés
Börczi Barnabás Diák E -33 kg kategória I. helyezés
Böjtös Alexandra Diák D -30 kg kategória I. helyezés
Vincze Martin Diák C -45 kg kategória I. helyezés
Horváth Zente Diák C +55 kg kategória II. helyezés
Tóth Krisztián Diák A-50 kg kategória II. helyezés
Tóth Buda Diák C -45 kg kategória III. helyezés
Földényi Márkó Diák E -26 kg kategória III. helyezés
Földényi Kevin Diák E -28 kg kategória III. helyezés
Garas Szimonetta Diák „D" -33 kg kategória III. helyezés

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy felhívjam a Tisztelt Olvasó figyelmét az MVSZSE Küzdősport Szakosztályában folyó munkára! Egyesületünkben az óvodás (nagycsoportos) és az általános iskolás korú gyerekek számára szeptembertől KEZDŐ judo foglalkozásokat tarunk a Judo Suli program keretében. Az edzések helyszínei és időpontjai:

Edzőtermünkben (Marcali, Sport u. 2. – volt Sport Büfé)

Hétfő-Szerda 17:00-18:00-ig Péntek 16:00-18:00-ig

A Noszlopy Iskola alagsori kistornatermében

Kedden-Csütörtökön 14:45-15:50-ig.

A 14 éves kor felett az edzőtermünkben lehetőség van a Ju-Jitsu harcművészet gyakorlására is. Az edzések időpontja: Hétfő-Szerda-Péntek 18:30-20:00 –ig, valamint Szombaton 17:00-19:00 óráig. Ju –Jitsu edzésekre jelentkezhetnek olyan személyek is, akik önvédelmi ismeretekre szeretnének szert tenni.

Bővebb információ az egyesületünk honlapján található: http://www.ju-jitsu.marcali.net

{besps}2014a/2014-09-15-15-16-40{/besps}

Navigáció a nyilakkal lehetséges, illetve a galéria automatikusan töltődik a lejátszás gombra kattintva. Nagyobb méret jobb egérgomb ... megnyitás új lapon.

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb