Skip to main content

Horvát magyar foci Kéthelyen

Írta: Molnár Balázs
Megjelent: 2015. július 26. Vasárnap, 05:01

IMG 0509

A Kéthely Sportegyesület meghívására falunkba érkezett Nova Raca testvérfalunk labdarúgó csapata 2015. július 25-én. Nagyon örülünk, hogy a horvátok elfogadták a meghívást.

 

A jó hangulatú mérkőzést sajnos a nagy eső miatt rövid időre fel kellett függeszteni, de szerencsére az elvonuló vihar után lehetett folytatni. A sportszerű, és igazán izgalmas meccsen a vendég Nova Raca csapata 6-5-re győzött a helyiekkel szemben. A horvátok megyei I. osztály hatodik helyén végeztek az elmúlt bajnokságban.

 

A mérkőzést követően a testvérfalu csapatának a játékosai, vezetői és a delegáció tagjai közös vacsorán vettek részt a hazaiakkal, ahol igen jól érezték magukat.

 

Az este folyamán meg is beszélték a visszavágó időpontját, ami Nova Racán lesz szeptemberben.

 

Egy testvér falusi kapcsolat láthatjuk sok mindenre jó, s ebbe a sok mindenbe természetesen maximálisan belefér a sport is. Nagyon fontos, hogy a lakosság legkülönbözőbb rétegei tudnak így megismerkedni egymással. Mindezt alapvető szinten, az emberek, a családok, a sport- és a különféle civil egyesületek közötti szinten. Ez a legjobb és a legfontosabb a testvér-települési kapcsolatban.

 

A sportegyesület vezetősége köszönetet mond azoknak, akik támogatásukkal segítették az egyesületet, hogy ezen a hétvégén színvonalasan vendégül tudja látni Nova Raca testvérfalunk labdarúgó küldöttségét: Harmath Pincészet, Luky Market, Molnár Zoltán, Péter Robert és Szabó Bormanufaktúra.

 

{gallery}2015/2015_07/2015-07-26-04-57-09{/gallery}

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb