Skip to main content

Ha jól számoltam 17 kapufa, két mérkőzésen

Írta: Vágó Zoltán
Megjelent: 2016. február 27. Szombat, 22:05

DSC 8149

Ma a kézilabda NBI/B tavaszi szezonjának negyedik mérkőzésén, a bajnokságban második Vasas csapatát fogadtuk a Marcali Városi Sportcsarnokban. Nem lehettek illúzióink a mérkőzés eredményét tekintve. Az egyértelmű esélyes a vendégcsapat volt.

 

Mostanra kiderült, hogy Szecsődi Laurának a hátsó térdszalagja részlegesen elszakadt, Dombóvári Dórát pedig kedden műtik a térdével. Mind a ketten hosszabb kihagyásra kényszerülnek. Az influenza sem kímél minket, szóval ami rossz lehet az mind összejött.

 

A mérkőzés viszont azt mutatta, hogy csapatunk nem adja fel! Harcol! Küzd! És nagyon balszerencsés! 12 kapufa a 17 –ből a felnőtt mérkőzésre számolandó. Kidolgozott, helyzetekről van szó! És nem lett gól. Nem ezt a végeredményt érdemelték a lányok, mert korántsem volt ekkora különbség a két csapat között. Jöhetnének a „Ha …” –val kezdődő mondatok, de nem kezdem. Aki kint volt és látta a mérkőzést - szerencsére ismét sokan voltak kíváncsiak a csapatra, KÖSZÖNJÜK! - az egyetért velem.

 

Marcali VSZSE - Vasas SC 19:31 (8:16)
Góllövőink:
Bárczi Kata 5; Hanusz Boglárka 5; Szabó Eszter 2; Sziva-Balogh Piroska 2; Novográdecz Glória 2; Tanai Bernadett 2; Csatáné Balogh Beatrix 1;

 

Woth Péter nyilatkozata:

 

Hiányérzetem azért van a mérkőzéssel kapcsolatban, mert rengeteg helyzetet kihagytunk. De ettől függetlenül sokkal jobban tetszett, mint az előző mérkőzésünk. Bennem igazán hiányérzet azért van, hogy kimaradtak helyzetek …, mert rengeteg kapufát lőttünk. De ettől függetlenül sokkal jobban tetszett a mai, mint az előző játék.

 

Ez a mérkőzés teljesen más volt! Sokkal jobb hozzáállás volt a játékhoz. Azt is elmondhatjuk, hogy volt két olyan játékvezető aki nem nagyon értette a mérkőzést… és volt egy csomó kapufánk amelyek nem esetlegesek voltak, hanem kidolgozott gólhelyzetek! Nyilván be is mehettek volna, és akkor nem tudjuk mi lett volna. Az biztos, hogy egy jobb csapat ellen játszottunk.

 

Az előző héten azt mondtam, hogy nem tudok azonosulni azzal a játékkal, de egy ilyen vereséggel akkor is, ha ez ilyen arányú.

 

A galériához kattintson a képre!

 

A galériához kattintson a képre!

 

Sport - Legfrissebb
Városunk - legfrissebb
Közelben - Legfrissebb
Interjúk - Legfrissebb
Kék hírek - Legfrissebb
Kultúra - Legfrissebb
MTI - Legfrissebb
Közérdekű - Legfrissebb